A Besiktas szurkolói arra bíztatják Mbappét, hogy szerződjön a PSG-hez

Az isztambuli Besiktas labdarúgócsapat szurkolói, miután kiderült, hogy a Monacóval kerültek egy csoportba a Bajnokok Ligájában, Kylian Mbappé közösségi oldalain kezdték arra bíztatni a hercegségbeliek francia válogatott támadóját, hogy szerződjön a Paris Saint-Germainhez, ezzel is tovább gyengítve a piros-fehér csapatot.

Kylian Mbappé igen nagy meglepetéssel szembesülhetett Instagram-profilján és egyéb közösségi oldalain pénteken délután. Legfrissebb bejegyzéseit ugyanis török szurkolók árasztották el kommentekkel, amelyekben kivétel nélkül arra kérik a fiatal csatárt, hogy távozzon a BL-rivális Monacótól. Mbappé pár napja kikerült a francia bajnoki címvédő keretéből, s csapata drukkerei is letámadták egy nyílt levélben, s könnyen lehet, hogy hamarosan a Paris Saint-Germainben folytatja karrierjét.

Csütörtök este, a török szurkolók megtudták, hogy a Monaco a Besiktas csoportjába került a Bajnokok Ligájában. Az isztambuli fekete-fehérek ultráinak egyből eszükbe jutott Kylian Mbappé és annak távozási szándéka, így szinte azonnal elkezdtek könyörögni neki a közösségi médiában, hogy távozzon a Monacótól és Párizsban folytassa pályafutását, hiszen ezzel tovább gyengülhetne a nyáron eleve több sztárját elveszítő együttes. Voltak akik “Viens au PSG”, s voltak olyanok is, akik “Come to PSG” tartalmú üzeneteket küldtek a labdarúgónak, mindkettő annyit jelent: Menj a PSG-be! Több száz ilyen bejegyzés született, amelyektől azonban ma délutánra megtisztították a monacói Twitter-fiókját.

Kylian Mbappé jövője bár még bizonytalan, de egyre inkább a Paris SG felé kacsintgat a francia foci nagy reménysége. A fővárosi csapat ugyanis állítólag kész lenne kifizetni a csatárért kért összeget a Monacónak, s emellett a játékos által elvárt 18 millió eurós fizetést is hajlandó lenne megadni. A Monaco csak 180 millió euró ellenében engedné el legnagyobb értékét, de Neymar 222 milliós leigazolása után a PSG-ről már bármit el tudunk képzelni…

Leave a Reply