Elindult a Sportújságíró Műhely

Új projekt vette kezdetét a mai nappal a Sportudvaron. Már az alapítástól kezdve honlapunk egyik legfőbb célja az, hogy a sportújságírásra sajnos egyre inkább jellemző elbulvárosodást megállítsa, sőt, visszafordítsa. Ennek érdekében Oláh Gergely, a Sportudvar alapítója megvalósította a Sportújságíró Műhelyt. Ez egy nyolc leckéből álló tananyag, melynek segítségével a riporteriskolai vagy egyetemi felvételire készülő fiatalok, de akár az állást kereső vagy saját vállalkozás létrehozatalán dolgozó pályakezdők is sokat tanulhatnak a sportmédia működéséről, a sportújságírás rejtelmeiről.

A Sportújságíró Műhely célja, hogy egy olyan sportújságíró-generáció megteremtéséhez járuljon hozzá, amely megfelelően használja a magyar nyelvet, nem szokik rá a bulvárlapok mocskos hangnemére és nem pusztán az eredményekről képes beszámolni, hanem az eredmények hátterét is meg tudja érteni, s közérthető módon meg tudja osztani ezzel kapcsolatos véleményét a nyilvánossággal.

A Sportújságíró Műhely tananyagaihoz regisztráció és a 9 999 Ft-os bevezető ár befizetése után férhetnek hozzá mindazok, akik szeretnék bővíteni vagy fölfrissíteni tudásukat, egyben tanácsokat kapni az önéletrajz és a motivációs levél elkészítéséhez, s nem mellesleg szeretnének tisztában lenni a szerzői jogokkal kapcsolatos, a sportújságírók szempontjából fontos tudnivalókkal.

Regisztrálni ezen a linken keresztül lehet.

Csatlakozz hozzánk Te is még ma!

Leave a Reply