Itt vagy
Kezdőlap >

Sportújságírónak készülsz? Vagy csak szeretnéd mélyebben beleásni magad a sportmédia rejtelmeibe? Akármi is a célod, a Sportudvar Sportújságíró Műhelye a megoldás! Ez egy több leckéből álló tananyag, amelyből megtanulhatod, hogyan működnek a sportmédiumok, milyen tartalmakat érdemes gyártani és mik a legfőbb elvárások egy sportújságíróval szemben. A leckék segítségével felkészülhetsz a felvételire az egyetemre vagy az újságíróiskolába, vagy egyszerűen csak bővítheted tudásod a sportmédiáról.

A leckéket Oláh Gergely, a Sportudvar alapítója állította össze, vagyis jómagam. Hosszú évek óta dolgozom a sportmédia világában és úgy gondolom, van már annyi tapasztalat a hátam mögött, hogy legyen elképzelésem arról, milyen irányba kell(ene) a sportújságírásnak elmozdulnia. Annak érdekében hívtam életre a Sportújságíró Műhelyt, hogy ez az elképzelésem megvalósulhasson, mivel hiszem, hogy ezzel egy magas színvonalú, a bulvártól teljesen mentes sportújságírás jöhet létre Magyarországon, s olyan sportmédiumok fognak működni, amelyeket élmény lesz követniük a fogyasztóknak. Azért hoztam létre a Sportújságíró Műhelyt, hogy ehhez rendelkezésre álljanak a megfelelő emberek, vagyis azok a sportújságírók, akik az általam meghatározott szellemben fognak dolgozni a jövőben.

A Sportújságíró Műhely összesen nyolc leckéből áll, melyek a következők:

 1. Mi a sportújságírás?
 2. Ki a jó sportújságíró?
 3. Hol érdemes elhelyezkedni?
 4. A sportújságírás negatív példái
 5. Sportmédiapiac
 6. A sportújságírás különleges esetei
 7. Önéletrajz és motivációs levél
 8. Szerzői jogok

Remélem, fölkeltettem érdeklődésed és élsz a lehetőséggel, ugyanis a Sportújságíró Műhely tartalmai most kedvezményes bevezető áron, mindössze 9 999 Ft-ért a Tiéd lehetnek! Ne habozz sokáig, mert ez az ajánlat csak rövid ideig él!

A tananyagot a regisztrációt és a fizetést követően az általad megadott e-mail-címre fogjuk elküldeni.

Várlak Téged is a Sportújságíró Műhelyben!

  • Regisztráció

  • Kapcsolat

  • Legalább 8 karakter, benne kis- és nagybetűkkel és legalább 1 számjeggyel.
   A jelszónak minimum Erős erősnek kell lennie
   Erősség jelző

  Fel
  %d bloggers like this: