Kobe Bryant lányát fölvették az egyetemre

VIDEÓVAL – Örömhír érte a Bryant-családot alig több, mint egy évvel a családfő tragikus halála után. Natalia Bryantet, Kobe legidősebb lányát ugyanis a napokban fölvették a Dél-Kaliforniai Egyetemre, ami apja kívánsága volt.

Natalia Bryant az egyetem hosszú ujjú pulóverét viselve jelentette be közösségi oldalán magyar idő szerint ma éjjel közzétett videójában, hogy sikeresen felvételizett a nagy presztízsű Dél-Kaliforniai Egyetemre. Natalia a helikopterbalesetben tavaly január 26-án elhunyt Kobe Bryant egykori kosárlabdasztár legidősebb lánya, aki a tragédiában apja mellett Gianna nevű húgát is elveszítette.

A 18 éves Natalia Bryant csupán néhány héttel azután felvételizett sikeresen az egyetemre, hogy bejelentette csatlakozását egy modellügynökséghez. Azzal, hogy a Dél-Kaliforniai Egyetemen fog továbbtanulni, édesapja egyik nagy álmát váltotta valóra: Kobe Bryant annak idején szintén ebbe az intézménybe járt, ahol futball- és kosárlabda-mérkőzéseket is aktívan látogatott, s ennek hatására kezdte el űzni utóbbi sportágat, amelynek egyik legnagyobb alakjává vált. A világsztár mindvégig azt akarta, hogy legidősebb lánya is erre az egyetemre járjon tanulni, mert úgy gondolta, hogy ez lesz számára a legjobb választás. Ez az álom 14 hónappal Black Mamba szerencsétlensége után valósággá vált.

“Örömömben sírok. NAGYON örülök neked Nani! Tudod, hogy apád BÜSZKE LENNE RÁD. Én is BÜSZKE VAGYOK RÁD! Megérte a kemény munkád, amit belefektettél a továbbtanulásba. A legelviselhetetlenebb fájdalmak ellenére haladtál előre, és sikerült utad végére érned. Szerettem volna, ha apád és Gigi (Gianna, Natalia húga – a szerk.) fizikailag itt lehetnének, s veled ünnepelhetnének. De tudjuk, hogy szellemük itt van köztünk. Nagyon szeretünk téged” – üzente lányának közösségi oldalán édesanyja, Vanessa.

Ezúton is sok sikert kívánunk Natalia Bryantnek egyetemi éveihez! Reméljük, tanulmányi eredményeivel is büszkévé fogja tenni édesapját.

Nem akarsz lemaradni a hasonló cikkekről? Iratkozz föl a Sportudvar Hírlevélre!

A kiemelt kép forrása: etonline.com

Leave a Reply