Itt vagy
Kezdőlap >
  • A Sportudvar működésének évente történő támogatása. Ezzel nagyban hozzájárulsz a Sportudvar működéséhez: ezt az összeget az oldal működtetésére, fejlesztésére és a tartalomelőállításra fordítjuk. Ezzel a támogatással tizenkettő hónapra jogosultságot szerzel a Sportudvar Prémium tartalmainak korlátlan megtekintéséhez. Amennyiben ezt a támogatást választod, 17% kedvezményt kapsz, ugyanis tizenkettő helyett csak tíz hónapot kell kifizetned!
    A Sportudvar működésének félévente történő támogatása. Ezzel nagyban hozzájárulsz a Sportudvar működéséhez: ezt az összeget az oldal működtetésére, fejlesztésére és a tartalomelőállításra fordítjuk. Ezzel a támogatással hat hónapra jogosultságot szerzel a Sportudvar Prémium tartalmainak korlátlan megtekintéséhez. Amennyiben ezt a támogatást választod, 23% kedvezményt kapsz, ugyanis hat helyett csak 4,5 hónapot kell kifizetned!
    A Sportudvar működésének negyedévente történő támogatása. Ezzel nagyban hozzájárulsz a Sportudvar működéséhez: ezt az összeget az oldal működtetésére, fejlesztésére és a tartalomelőállításra fordítjuk. Ezzel a támogatással három hónapra jogosultságot szerzel a Sportudvar Prémium tartalmainak korlátlan megtekintéséhez.
    A Sportudvar működésének havonta történő támogatása. Ezzel nagyban hozzájárulsz a Sportudvar működéséhez: ezt az összeget az oldal működtetésére, fejlesztésére és a tartalomelőállításra fordítjuk.
PayPal Checkout Integration | Server Demo
Fel
%d bloggers like this: