Kettő év

Születésnapos a Sportudvar. 2017. július 22-én, a vizes-világbajnoksággal foglalkozó írással indult el nagy útjára blogom, amelynek működése sok nehézségbe ütközött az elmúlt kettő esztendőben, mégpedig azért, mert egy ilyen oldalt teljesen egyedül csinálni bizony nagy feladat, és sok energiával jár. De azzal, hogy eljutott az újabb születésnapjáig, bizonyítja, hogy van miért léteznie. A Sportudvar azért jött létre napra pontosan kettő évvel ezelőtt, hogy egy olyan hely legyen az internet zavarában, ahol békésen, kulturáltan és nyíltan lehet a sportról beszélni és beszélgetni. Nem csak a sportpályákon elénk táruló teljesítményekről, hanem az oda vezető útról, a miértekről is szól.

HIRDETÉS

A részleteket lásd ide kattintva!

Ahogy az induláskor is megfogalmaztam, a Sportudvar nem egyszerűen a vélemények és a tények udvara akar lenni, hanem a sportágaké is: igyekeztem minél több sportággal foglalkozni a különböző bejegyzésekben a lehető legnagyobb részletességgel. Célom továbbra is ugyanaz: őszintén, tabuk nélkül beszélni a sportvilág legérdekesebb történéseiről és azok hátteréről.

Az oldal elsősorban az aktualitásokra támaszkodott az elmúlt kettő évben, olyan témákat érintett, amelyek az adott időszakban foglalkoztatták a sporttársadalmat, emellett viszont bőven voltak a múlttal és a jövővel kapcsolatos írások is bizonyos időközönként. Természetesen a folytatásban is lesznek a múltat fölidéző cikkek a Visszapillantó rovatban, amelynek cikkei nagy sikert arattak az olvasók körében.

A főszerep azonban továbbra is a jelené lesz, hiszen szükség van arra, hogy a sportot ne csak a híreken keresztül lássuk, hanem egy görbe tükrön keresztül is, amely rávilágít az eredmények hátterére, arra, hogy mi kell a sikerhez és a kudarchoz.

Napra pontosan kettő évvel ezelőtt azt írtam, hogy bízom benne, hogy ez a blog menedékéül szolgálhat mindazoknak, akik a világháló zavaros, sok esetben szennyel teli légkörében egy tiszta, tiszteletteljes, őszinte és bulvártól minél inkább mentes sportblogot keresnek. Abból ítélve, hogy ismerősöktől és ismeretlenektől is több olyan jelzést kaptam, miszerint ilyen jó blogot még nem olvastak, s bíztattak, hogy csak így tovább, abból arra következtetek, hogy van értelme folytatni.

Így hát folytatom is, s abban bízom, hogy a jelenlegi párszázas olvasóközönséget a harmadik születésnapra sikerül jócskán följebb tornázni. Nap mint nap ezért fogok küzdeni, veletek, meglévő olvasókkal együtt. A következő hónapokban sok nagy terv fog megvalósulni a Sportudvaron. Remélem, egy év múlva ilyenkor már egy jóval sikeresebb és olvasottabb blog főszerkesztőjeként tudok megemlékezni az oldal indulásáról.

Számítok figyelmetekre a továbbiakban is! Olvassátok a Sportudvart!

Oláh Gergely

Alapító főszerkesztő

HIRDETÉS

A részleteket lásd ide kattintva!

Leave a Reply