Sergio Ramos dokumentumfilmet forgatott a Real Madrid BL-búcsújáról

Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya nem léphetett pályára csapata Ajax elleni, 4:1-es vereséggel végződő Bajnokok Ligája-visszavágóján eltiltás miatt. Az Amazon kihasználta az alkalmat, s fölkérte a spanyol védőt, hogy a klubja számára tragédiába torkolló kedd esti mérkőzésen vegye föl egy nyolc részből álló dokumentumfilm-sorozat első epizódját.

HIRDETÉS

A részleteket lásd ide kattintva!

Sergio Ramos, a Real Madrid emblematikus csapatkapitánya nem volt a pályán a Santiago Bernabeú Stadionban, így játékosként nem lehetett részese csapata elvérzésének. Akik esetleg nem értesültek volna róla: a Bajnokok Ligája legutóbbi három kiírását megnyerő királyi gárda az idegenbeli 2:1-es győzelem után saját közönsége előtt 4:1-re kikapott az Ajaxtól, így a hollandok 5:3-as összesítéssel bejutottak a legjobb nyolc közé. A spanyol csapattal 2010 után esett meg ismét, hogy a nyolcaddöntőben kényszerült búcsúzni.

Sergio Ramos azért nem léphetett pályára, mert az Ajax elleni első mérkőzésen bemutatott viselkedése miatt az európai szövetség a túl sok sárga lapért automatikusan járó egy mérkőzésre szóló eltiltását további egy meccsel megtoldotta, vagyis nem csak tegnap, hanem a negyeddöntő első találkozóján sem szerepelhetett volna. Így most a maradék egy találkozó áttevődik alighanem a következő szezon első csoportmérkőzésére.

Egy nyolc részes dokumentumfilm-sorozat
Sergio Ramos sárga lapot kap az Ajax elleni első mérkőzésen (Forrás: Reuters)

Sergio Ramos így a lelátóról követhette csak figyelemmel társai leégését a jóval esélytelenebbnek tartott, ám a visszavágón végig jobban játszó Ajaxszal szemben. A védő azonban nem csupán nézője volt az eseményeknek, hanem elsősorban rögzítője. Ugyanis három kamerát is használt az este folyamán, mivel az Amazon vele kívánta elkészíttetni egy nyolc részből álló dokumentumfilm-sorozat első epizódját. A cég tervei szerint még idén megjelenik a széria.

Sergio Ramos és csapata túl biztos volt abban, hogy az idegenbeli szűkös győzelem után odahaza nem jelenthet problémát az amszterdami csapat legyőzése és elbúcsúztatása, azonban ismét kiderült, hogy az életnél nagyobb rendező nincsen: az Ajax 4:1-re nyert, a Real Madrid pedig egy héten belül elbukott hazai pályán két El Clásicót, s ennek a zsinórban három vereségnek köszönhetően a spanyol bajnokságot, a Király-kupát és a Bajnokok Ligáját is elveszítette, így csupán egy Európai Szuperkupa- és egy klubvilágbajnoki trófeával büszkélkedhet a most futó szezonnal kapcsolatban. Sergio Ramos nem is nagyon tudta türtőztetni érzelmeit a meccs alatt, őt is hidegzuhanyként érte a társak gyatra produkciója. Mindezt természetesen a kamerák is rögzítették.

Ramost ugyanakkor lehet, hogy a bűntudat is gyötörte, hiszen maga Santiago Solari, a Real Madrid vezetőedzője ismerte el késő este, hogy csapata Ajax elleni kiesésében az is szerepet játszott, hogy a csapatkapitány hiányzott a gyepről. Ezzel szemben ennek a mérkőzésnek az Ajax mellett az Amazon is győztese, hiszen a cég egy igen izgalmas epizódot kreálhat készülő sorozatához.

HIRDETÉS

A részleteket lásd ide kattintva!

A kiemelt kép forrása: Reuters

Leave a Reply