Egy év

HIRDETÉS

A részleteket lásd ide kattintva!

Ahogy az induláskor is megfogalmaztam, a Sportudvar nem egyszerűen a vélemények és a tények udvara akar lenni, hanem a sportágaké is: igyekeztem minél több sportággal foglalkozni a különböző bejegyzésekben a lehető legnagyobb részletességgel. Az igaz, hogy az utóbbi hónapokban a labdarúgás nagyobb teret kapott a blogon, de ez a világbajnokság miatt indokolt volt. A továbbiakban azonban ismét a sportágak sokszínűsége fogja jellemezni a Sportudvart, hiszen célom mitsem változott: őszintén, tabuk nélkül beszélni a sportvilág legérdekesebb történéseiről és azok hátteréről.

Az oldal elsősorban az aktualitásokra támaszkodott az elmúlt 365 napban, olyan témákat érintett, amelyek az adott időszakban foglalkoztatták a sporttársadalmat, emellett viszont bőven voltak a múlttal és a jövővel kapcsolatos írások is bizonyos időközönként. Természetesen a folytatásban is lesznek a múltat fölidéző cikkek a Visszapillantó rovatban, amelynek vb-cikksorozata és karácsonyi különszámai egyaránt nagy sikert arattak az olvasók körében.

A főszerep azonban továbbra is a jelené lesz, hiszen szükség van arra, hogy a sportot ne csak a híreken keresztül lássuk, hanem egy görbe tükrön keresztül is, amely rávilágít az eredmények hátterére, arra, hogy mi kell a sikerhez és a kudarchoz.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt azt írtam, hogy bízom benne, hogy ez a blog menedékéül szolgálhat mindazoknak, akik a világháló zavaros, sok esetben szennyel teli légkörében egy tiszta, tiszteletteljes, őszinte és bulvártól minél inkább mentes sportblogot keresnek. Abból ítélve, hogy ismerősöktől és ismeretlenektől is több olyan jelzést kaptam, miszerint ilyen jó blogot még nem olvastak, s bíztattak, hogy csak így tovább, abból arra következtetek, hogy van értelme folytatni.

Így hát folytatom is, s abban bízom, hogy a jelenlegi párszázas olvasóközönséget a második születésnapra sikerül jócskán följebb tornázni. Nap mint nap ezért fogok küzdeni, veletek, meglévő olvasókkal együtt.

Számítok figyelmetekre a továbbiakban is! Olvassátok a Sportudvart!

Leave a Reply