Dennis Rodman jet-skizik, golfozik és karaokézik Kim Dzsong-unnal

Dennis Rodman egykori NBA-sztár kosárlabdázóról évek óta köztudott, hogy közel áll az észak-koreai vezetőhöz. Az utóbbi időben több alkalommal is közösen töltötték szabadidejüket, amelynek során jet-skiztek, golfoztak és karaokéztak is. Többek között ez is kiderül a francia állami televízió által ma este bemutatandó dokumentumfilmből.

Korábban semmi közük sem volt egymáshoz, most már viszont ők a világ legjobb barátai. Az elmúlt években a fantasztikus Dennis Rodman és az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong-un elválaszthatatlanokká váltak. A francia közszolgálati televízió egyik magazinja csütörtök este egy remekül összerakott dokumentumfilmet fog bemutatni a kilencvenes évek NBA-sztárjának számító amerikai és a nagy kosárlabda-rajongó államfő közötti szoros kapcsolatról.

Az idill az ötszörös NBA-bajnokkal öt évvel ezelőtt kezdődött. Abban az időben Kim Dzsong-un megkérte Michael Jordant, hogy látogasson el Észak-Koreába. Mielőtt még Air Jordan lelkesedése naggyá válhatott volna, a vezér meggondolta magát, és inkább Rodmant hívta meg annak ellenére is, hogy Jordan ismertsége nagyobb. “Mondtam neki: “Nem érdekel, ki vagy. Amíg szimpatikus vagy, szimpatikus vagyok, legyél akár elnök, akár diktátor, akár valami más. Ha cool vagy, és tudunk vodkát inni, akkor az jó” – mondta nevetve az egykori kosárlabdázó egy piros pólóban és egy sapkával a fején.

Találkozásuk óta a két férfi nem tud elszakadni egymástól, mivel szabadidejüket szinte mindig közösen töltik. 2014 elején bejárták a világot azok a képek, amelyeken Rodman egy dallal kíván boldog születésnapot új barátjának. “Jet-skizünk, golfozunk, lovagolunk, és legfőbbképpen karaokézunk, mindketten jól éneklünk – mondta az amerikai. Nem akarom csökkenteni hatalmát az országában, ő a saját módján irányít” – folytatja egy szürrealista körvonalú interjúban, amely először csütörtök este, a francia közszolgálati televízió magazinjában lesz látható.

A fotó forrása: Youtube-képkivágás

Leave a Reply