Kálváriává vált a panyenka egy román focista számára

A Juventus Bukarest egyik középpályása teljesen elrontotta panyenkás büntetőjét a román bajnokság hétvégi mérkőzésén, de ha ez még nem lett volna elég számára, utána összebalhézott a csapattársaival, majd az öltözőben dühében eltörte az ujját. Csapata számára is nagy tragédia volt a kimaradt tizenegyes, hiszen így kikaptak és maradtak kiesőhelyen. Videóval!

Fekete volt az elmúlt hétvége George Calintarunak a Juventus Bukaresttel. Szombaton, a középpályás csapata megmentőjévé válhatott volna, amennyiben értékesíti a büntetőt a Steaua Bukarest elleni mérkőzés utolsó percében. A hosszabbítás hatodik percében jártunk, amikor a játékos szembenállt a kapussal a 2-2-re történő egyenlítésért. Akkor, amikor az első hat meccsen mindössze két pontot szerző, s ezzel kiesőhelyen álló csapatának akkora szüksége volt a döntetlenért járó egy pontra, mint szegény embernek egy falat kenyérre, Calintaru bevállalta a panyenkával járó kockázatot. A kísérlet azonban fiaskóval végződött.

Rácsapott egy asztalra és eltörte a saját ujját

A kapusnak nem volt más dolga, minthogy két kezével megfogja a játékos által teljesen elrontott lövés után feléje szálló labdát. Calintarunak ezután szembe kellett néznie bizonyos csapattársai felháborodottságával is. Az öltözőfolyosón egyik társával összeverekedett, s csak az egyik klubvezető tudta szétválasztani őket, még mielőtt tettlegességig fajult volna a történet. A középpályás kálváriája ezzel azonban itt nem állt meg. Egyszer csak megérkezett az öltözőbe, és dühében, teli ököllel rácsapott egy asztalra, aminek következtében eltört az egyik ujja. És ezután is csőstül jött a baj: néhány pillanattal később megtudta, hogy a vezetőedző benyújtotta lemondását… Jó kérdés, a következő tréner számít-e Calintaru szolgálataira, vagy a mostani bakiparádéval a játékos karrierjének befellegzett.

https://www.youtube.com/watch?v=nCrEqDqh5_U

Leave a Reply